"Conflictul e intre morala artistului si cea a societatii,nu intre estetica si moralitate"[Anne Rice]

sâmbătă, 13 iunie 2009

In lipsa sentimentelor,existenţa e doar un clişeu cartonat



La finalul unei perioade relevante,pot spune ca am invatat multe despre mine si am descoperit cateva dintre variatele masti ale omenirii.Am sa mentionez cateva persoane,pe care cu siguranta n-am sa le uit prea curand,printre ele fiind si cele mai importante fiinte din ultimi 6,5,4 respectiv 2 ani.Clasa..e si despre voi.Nu o sa ipocrizez spunand ca o sa-mi lipsisit toti,pentru ca pot spune cu mana pe creier ca cel putin 20 din 31 nu-mi veti lipsi DELOC.
N-am sa-i uit pe:
*Ralu,care m-a invatat multe despre sinceritate,afectiune,dar,mai ales,prietenie.Si pentru ca mi-a amintit mereu de ceea ce uneori uitam.
*Maria,o prezenta extrem de joviala,iti multumesc pentru ca mi-ai inveselit cele mai de-culoarea-ciocolatei-zile si mi-ai facut cunostinta cu o persoana minunata.
*Flavia,ai avut curajul(sau curiozitatea) de a te apropia de mine.Esti varul meu preferat,m-ai facut sa rad mult.M-ai incurajat.M-ai ispitit cu diverse..lucrusoare fumigene,m-ai inteles,nu mi-ai judecat nici cele mai anormale fapte.
*Ruxi,recent venita in sanul "comunitatii",am hohotit la unison.
*Ioana,mi-ai aratat cum principiile primeaza.Serioasa,dar copilaroasa si cu idei clare despre viata.M-am bucurat sa stiu ca exista o persoana care incearca sa vada numai partile bune ale altor persoane.
*Tudor,colegul nostru cel pletos.Te felicit,esti printre putinele persoane care se pricep la aburit mai bine ca mine.Si pentru momentele abstracte(cred ca al 2-lea vals in ultimii 3 ani).
*Iulia,desi in prezent prietenia care ne-a legat nu mai exista,n-o sa te uit nici pe tine.Contrar a ceea ce crezi,nu am facut discriminari intre tine si celelalte.
*Driada,recent am descoperit in tine intentii bune si solidaritate.
*Matei,un om cum n-am mai intalnit,cel mai eficient sef de clasa.Tine-o tot asa,bazeaza-te pe tine,sigur vei reusi in tot ce iti propui.
Gata cu personalitatile marcante ale clasei,probabil ca pe multi nu-i voi mai vedea decat asa,in trecere.Totusi...6 ore pe zi timp de 4 ani au insemnat ceva.Ii voi mentiona si pe ceilalti,din afara clasei de care n-am reusit niciodata sa ma atasez:
*Linux,pentru cea mai longeviva prietenie.Stii totul despre mine,paranormala mica.Dar shht.Mai bine ma critici.
*Geo,pentru rabdarea pe care o are in lupta cu temperamentul meu insensibil si de neinteles.Esti de neinlocuit.
*Randy,pentru ca ai reusit sa vezi o fata care nu-i a mea si pentru ca ai o fire pe care nu o inteleg.
*Vali,pentru ca ai luat in serios cele mai cretine idei pe care le-am avut,pe multe oprindu-ma de la a le pune in practica.Chiar daca in prezent nu suntem prea apropiati,nu voi uita sprijinul moral oferit de vasta ta experienta de viata.Pentru cea mai matura persoana care stie destule despre mine.
Daca ar fi sa va ofer niste trofee,voi le-ati lua.Fie ca inceputurile sa nu paleasca.Aceasta lume are nevoie de noi.

2 comentarii: